28 en 29 oktober 2019 · Brabanthallen Den Bosch

Beursprofiel

Horeca Vakbeurs Brabant

Beursprofiel

De dagen worden korter, natter en kouder. Binnen is het lekker behaaglijk en laten we de gasten genieten van onze diensten, producten, service en entourage. De Horeca Vakbeurs Brabant 2019 is hét najaarsdecor voor iedereen met ambities in de horeca en hospitality. Twee dagen lang vormt Nederlands bourgondische hoofdstad het podium voor de nieuwste, slimste en mooiste producten op horecagebied.

De Horeca Vakbeurs Brabant 2019 is een totaalbeurs voor alles voor horeca en hospitality. Ongeveer 100 exposanten tonen hier hun gevarieerde, kwalitatieve en innovatieve aanbod op 5000 m2 beursoppervlak. Interessant en een must voor iedere horecaondernemer, of je nu een restaurant, lunchroom, discotheek, ijssalon, eetcafé, hotel, strandpaviljoen, bedrijfskantine of pizzeria exploiteert.

De Horeca Vakbeurs Brabant 2019 biedt daarnaast een aantrekkelijk programma met o.a. lezingen, workshops, proeverijen en demonstraties. Gezelligheid, ontmoeten en beleven gaan op deze beurs perfect samen met zakendoen, informeren en inspiratie opdoen. Dat wil jij als horecaprofessional toch niet missen? Laat je daarom verleiden en kom naar de Horeca Vakbeurs Brabant 2019 op maandag 28 en dinsdag 29 oktober 2019.

Partner